За БСП приоритет номер 1 е ядрената енергетика. За нас

...
 За БСП приоритет номер 1 е ядрената енергетика. За нас
Коментари Харесай

Стойнев: Не вярвайте на хора, които идват от чужбина уж да ви оправят, а ви крадат

 izbori_2023_v1_014

 

„ За Българска социалистическа партия приоритет номер 1 е нуклеарната енергетика. За нас е значимо тя да се развива, тъй като без нови вложения, ще останем без базови мощности. Българска социалистическа партия през годините приготви 4 огромни енергийни плана с обезпечено финансиране, за жалост всичките бяха отхвърлени от десницата. Представете си България къде щеше да бъде на енергийната геополитическа карта, в случай че имаше АЕЦ " Белене ", " Южен поток " и " Бургас-Александруполис ". Ние щяхме да бъдем страната, с която всички останали страни да се преценяват. Готови сме да възстановим " Бургас-Александруполис ”.

Това съобщи лидерът на „ Българска социалистическа партия за България ” в Габрово и Пазарджик Драгомир Стойнев в ефира на БСТВ.

Той разяснява и възможностите за възобновяване на АЕЦ „ Белене ”: " Когато Европа е много пасивна, вместо да се намеси по дипломатически път да бъде решен спорът в Украйна и още веднъж да настъпи мир, тя отстъпва своята територия. В момента други страни се възползват. Китай се сближават от ден на ден с Русия, а това е един голям пазар. Докато има сходни наказания, мъчно този план като " Белене ", може да започва в близко бъдеще, тъй като ние в този момент нямаме държавно управление, което да отстоява нашия народен интерес ”, показа Стойнев.

Според него досега служебните държавни управления са били подготвени да въвлекат България във войната единствено и единствено да получат „ потупване по рамото ” от Запада, без да ги интересува какво се случва тук в нашата страна.

По думите на Стойнев, в случай че не беше Българска социалистическа партия, в този момент страната ни можеше да няма и въглищни централи. „ Идваха всевъзможни хора, които ни обясняваха, че ще купуваме акумулатори, ще строим фабрики, само че виждате, че това са просто приказки. Докато българският народ продължава да има вяра на месии, които демонстрират фабрики, които не съществуват, в действителност ще се продължи вървенето към стопански крах. ”

„ Ние можем да гледаме гордо българските миньори, тъй като, когато Българска социалистическа партия е управлявала и когато аз бях министър, два пъти се подвигна цената на въглищата, нещо, което не се е случвало съвсем в никакъв случай. Два пъти се усилиха заплатите на миньорите. Намерихме финансиране и за нови багери ”, уточни още Стойнев.
Той съобщи и че е нужно добре да се сортират политиците. „ Някой идва от чужбина, владее езици, а в това време той идва да ограби хората. Докато продължаваме да имаме вяра на хора, които не си извършват обещанието, виждате до каква степен сме се докарали ”, означи Стойнев.
И напомни свършеното от народните представители на Българска социалистическа партия. „ Ние успяхме да вдигнем минималната работна заплата да е 50% от междинната и от следващата година тя би трябвало да е 950 лева Ние убедихме всички и бяхме тези, които направихме най-голямата обществена смяна - направихме безвъзмездни учебниците, детските градини и ясли. За българският бизнес ние направихме, тъй че над 200 лева ток да се поема от страната и това беше за учебните заведения, християнските храмове, лечебните заведения и дребните дюкяни. Всички тези фамилни компании, които заран стават рано и подготвят закуските сега работят с помощта на Българска социалистическа партия ”, изясни социалистът.

Стойнев уточни и, че е нужно постоянно държавно управление, с цел да може стопанската система да се „ успокои ” „ Ние бюджет нямаме, не можем да продължаваме да си играем на избори. ГЕРБ и Политическа партия не желаят да има държавно управление, хората би трябвало да престанат да им имат вяра, тъй като Борисов го е боязън от улицата, а Политическа партия желае две в едно с локалните избори. Единствената им цел е да забогатява техният политически хайлайф, а хората да остават с жълти стотинки ”, безапелационен беше Стойнев.

„ Когато се гласоподава с бюлетина номер 1, това е за мощна стопанска система, образована нация и умерено бъдеще на нашите деца ”, заключи Драгомир Стойнев.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !       
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР